10 Ağustos 2012 Cuma

CİLDİNİZ SALONUMUZDA ALTIN MASKE İLE IŞILDASIN...

ALTIN MASKE ( GOLD COLLAGEN MASK) 0312 433 39 73

SONSUZ GENÇLİK VE ONARIM İÇİN JEL MASKELER

 CRYSTAL NANO GOLD MASK


 Onarıcı maske, bileşiminde bulunan nano altın parçacıkları, HTCV kolajen, Doğal Nemlendirme Faktörü ve E Vitamini gibi güçlü doğal aktiflerle cildi uyarır, cildin elastikiyetini artırır, cildin sıkılaşmasına destek olur ve ışıltı kazandırır. Cilt daha genç ve taze bir görünüm kazanır.

SU GÜZELLİK SALONU 0312 433 39 73



GOLD COLLAGEN MASK
 
 Saf altın ve doğal bitki özleri ile cildi bir yandan yaşlanmaya karşı onarırken, diğer yandan derinlemesine nemlendirir.

Cilt daha berrak ve ışıltılı bir görünüm kazanır.


SU GÜZELLİK SALONU 0312 433 39 73



BAMBOO GEL MASK

 Bu çok yönlü maske cildi güzelleştirmek üzere pek çok etki gösterir. Deniz kolajeni ile cildi nemlendirir ve kolajen ağını destekler. Hücre yenilenmesini hızlandırır, protein sentezini düzenlemeye yardım eder. Ciltten toksin atımına yardımcı olur. Cilt dolgunlaşır, nemlenir, ince kırışıklıklar pürüzsüzleşir. Cildin daha genç ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

SU GÜZELLİK SALONU 0312 433 39 73
 


PURE COLLAGEN GEL MASK

Bu pürüzsüz kristal berraklığındaki maske cildi besler, ciltteki kolajen ağını destekler. Bileşimindeki epidermic cell growth factor ile hücre bölünmesini destekler, hücre metabolizmasını canlandırır. Cilt daha gergin, daha elastik ve pürüzsüz bir görünüm kazanır. Cilt rengi berraklaşır ve ışıltı kazanır. 

SU GÜZELLİK SALONU 0312 433 39 73


Hiç yorum yok: