25 Kasım 2010 Perşembe

KİRPİK UZATMA SİSTEMİ 2018-2019


KİRPİK UZATMA SİSTEMİ

İPEK KİRPİK UZATMA SİSTEMİNDE KAMPANYA 100TL
Kirpiklerin uzunluğunu ve kalınlığını arttıran  yeni bir yöntemdir. Doğal bir görünüm kazandırmak için tek tek kirpik bazında uygulanan, ipekten hazırlanan tüyler, üst gözkapağının doğal kirpikleri üzerine yerleştiriliyor. Yaklaşık 8-15 milimetre uzunluğundaki sentetik kirpikler, göz tipine uygunluk göstermeleri için, çeşitli kalınlık, şekil ve renklerde mevcuttur. Artık bu yeni uygulama yöntemi sayesinde, ipek kirpikler kalıcı olarak aplike edilebiliyor. Bu yeni trend ile hacimli kirpiklere sahip olabilmek için bizimle buluşmaya ne dersiniz!

Bu yöntemle kendi kirpikleriniz üzerine yapıştırılan kirpikler son derece doğal durur. Havuzda deniz kenarında uyandığınızda çarpıcı bakışlarla etrafınıza bakmanızı sağlar. Kullanımı bir aydan başlar kişiden kişiye değişmekle beraber 3 aya kadar kullanılabilir. Kirpik kaynağında ayda bir dökülen kirpiklerin yerine yenileri eklenerek çok daha uzun süre kullanmak mümkündür.
Kirpik Kaynak Üzerine rimel ve makyaj kullanmak mümkündür. Yüzünüzü yıkarken çok rahat yıkayabilirsiniz. Kullanımı adeta kendi kirpiğiniz gibi rahattır. Dikkat etmeniz gereken sadece yüzünüzü yıkarken çok fazla ovuşturmadan dikkatli makyaj temizliği yapmak.Çarpıcı bakışların en can alıcı yeri kirpiklerdir. Uzun ve dolgun kirpikler çok daha anlamlı bakışlar çıkarır. Uygulama ortalama 3 saat sürmektedir. Tek tek kirpiklerinizin üzerine yapıştırılarak yapılır. Herhangi bir acı söz konusu değildir.


NE KADAR DAYANIR?

Doğru uygulandığında kirpikler, doğal kirpiklerin büyüme sürecine göre, onlarla birlikte dökülmeden önce yaklaşık 30-90 gün dayanıyor. Kirpikler sürekli büyüdüğünde, iki ile dört haftada bir dökülen yapay kirpiklerin yerinin doldurulması gerekiyor.

Hiç yorum yok: