23 Aralık 2009 Çarşamba

CİLT BAKIM KAMPANYASI 2017-2018


CİLT BAKIM

OYA SU GÜZELİK SALONU CİLT BAKIMI

Cildimiz her gün yaşlanan, yıpranan, dış etkenlerden etkilenen bir organdır. Nasıl göründüğümüzü en çok cildimiz belirler. Yaşlanmayı durduramayız fakat bazı önlemlerle yavaşlatabiliriz. CİL BAKIMI İHTİYAÇTAN ÇOK MEVSİM GEÇİŞLERİNDE ZORUNLU OLARAK YAPTIRMAMIZ GEREKEN KORUYUCU VE DESTEKLEYİCİ BİR BAKIM KOMPLEKSİDİR.

UV ışınları, makyaj, serbest radikaller,sigara ve alkol, stres, hava değişimleri-kirliliği ve yanlış beslenme gibi nedenler cildimizin temizlik ve bakımına özen göstermediğimizde yaşımız ilerledikçe oluşacak kırışıklıklar ve deformasyon daha fazla olmasına neden olabileceği gibi genç yaşta olmamıza rağmen yorgun ve solgun görünmemize neden olur. Bu yüzden mevsim geçişlerinde CİLT BAKIMI yaptırmanızı uzman olarak tavsiye ederim.

RANDEVU İÇİN İLETİŞİM: 0312 433 39 73-05413123005
OYA SU GÜZELLİK SALONU

NEDEN HER MEVSİM GEÇİŞİNDE CİLT BAKIMI YAPTIRMALIYIZ ?

Yaz aylarında güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere daha yoğun olarak maruz kalan ciltten ; yıpranan ve atılması gereken ölü deri,siyah nokta,yıpranmış hücrelerin yenilenmesi ve kaybolan nem dengesinin yeniden stabil hale gelmesi için yapılan kozmik bir çalışmadır. Normal şartlarda cildin kendi kendini yenileme süresi oldukça uzun bir zaman almakta ve kullanılan dermo kozmetik ürünlerle ( Pudra, Fondöten, Allık vs…) bu süreç daha da uzamakta ve hatta imkansız hale gelmektedir, fakat merkezimizde yapılan ortalama 1,5 saatlik bir bakım süreci ile hem bu riskten uzaklaşmış hem de yenilenmesi çok uzun bir süreç alacak olan cildimizi kısa sürede eski canlı formuna kavuşturmak mümkün olacaktır.

Kullandığımız PURELLE , Mila’d Opiz ,DERMOLOJİCA ( Sağlık Bakanlığı Onaylı ) ürünlerin içerisinde Tamamen bitkisel ve meyve özü asitleri bulunması cildinizin nem kazanması taze ve sağlıklı hücreler ile yaşamasında katkıda bulunur.


LÜTFEN RANDEVU ALINIZ
0312 433 39 73-05413123005

ZİYAGÖKALP CAD.72/ 4 KOLEJ ANKARA
NORMAL CİLT BAKIM ÜCRETİ :

KAMPANYALI CİLT BAKIM ÜCRETİ :

Hiç yorum yok: